söndag 17 mars 2013

En skogspromenad i det vackra vädret...


Idag tog jag och hundarna en promenad uppåt Kammartorp och Norrfall, himlen var klarblå och solen sken, men senare på eftermiddagen så "bäddade solen" för oväder som man säger, det brukar stämma att det blir omslag och så är det nymåne också. Spillkråkan trummade och fåglarna har ökat sin aktivitet. Såg spår efter älg, varg, räv och hare m.m.

Gick förbi sjön....det är inte längesedan som jag var här och blev förförd av skvattrammens starka doft och sjön låg spegelblank.

Passerade den  vackra gamla jordkällaren med Bergslagssten i , vilket fint hantverk och en nödvändighet för folket som bodde här en gång i tiden. Och här är ruinen efter ladugården, det är mycken svett och möda nerlagt här, men så fint.

Efter turen i skogen blev det en hel del bus på tomten....men sedan kom räven fram och då gick vi in. Man måste ju hålla koll tyckte Åsa så han inte tar våra bollar och leksaker. En skön dag, men nu snarkar alla tre för full maskin så nu ska matte se på den svenska polisserien, Johan Falk.2 kommentarer:

  1. Jasså :) du var och gick i en annan del av skogen o njöt, vi gjorde ett försök att tigga till oss lite kaffe, men den enda som såg oss var din kisse i fönstret. Kramar Roger o Marie

    SvaraRadera
  2. Hej mina kära vänner....att ni inte ringde mobilen, så har vi kunnat sammanstråla på en fika. Men ni får ta det nästa gång, ni är alltid välkomna det vet ni...Kram Anna.B.

    SvaraRadera